Programare online

Membră a Colegiului Psihologilor din România – Cod Personal 25851

Servicii oferite

  • Psihoterapie cognitiv-comportamentală
  • Psihodiagnostic și evaluare clinică
  • Consiliere pentru dezvoltare personală
  • Psihoterapie copii și adolescenți

Sesiunea online

Pentru a veni în sprijinul tău, îți ofer posibilitatea de a avea sesiuni online.

Rezervă o programare

Astfel, fie că locuiești în afara capitalei, fie că ești plecat temporar din oraș, fie că este vorba de un program încărcat sau că este vorba despre imposibilitatea de a te deplasa din cauza altor situații, putem apela la ședințele de terapie online ce se vor desfășura prin intermediul platformelor online.

Calitatea serviciilor

Ședințele de terapie online respectă în totalitate aceleași standarde de profesionalism.

Rezervă o programare

Programează-te online

Informații generale

Selectați Data și ora

Rezervarea dvs

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Locație:

{location_name}

Clienti:

{reservation_capacity}

Angajat:

{employee_name}

Preț:

{reservation_price}
Coșul tău este gol.

Total de plată: 0lei

Datele dvs.

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *.

Format: 07…

Comanda dumneavoastră

Modalitate de plată

Făcând o rezervare…

Suport Clienți

Întrebări frecvente

Terapeutul este un însoțitor discret pe un traseu pe care tu îl conturezi pas cu pas. Consecvența și statornicia sunt necesare în acest demers terapeutic și țin doar de tine. Daca te aștepti la sfaturi, îndrumări sau soluții, gândește-te că majoritatea persoanelor le cer și foarte puțini le urmează. Singurele soluții sunt cele care se nasc din tine și din modul în care tu trăiești problema.

Tot ce îți pot spune este că procesul terapeutic diferă în funcție de problema/problemele cu care vă confruntați. Frecvența ședințelor este stabilită în funcție de problema abordată și de client. Durata ședinței individuale este de 50 de minute.

Te poți programa atât telefonic sunând la 0768 535 353. Aici vei primi răspunsuri la întrebările tale și poți stabili detaliile programării. Dacă preferi să comunici în scris, poți trimite un mail pe contact@psihologmalinailau.ro sau pe Whatsapp la numărul de mai sus.

Confidențialitatea este garantată, aceasta este asigurată prin codul etic al psihologului și prin contractul implicit sau explicit cu clientul. Singura excepție este reprezentată de situațiile în care există riscul ca o persoană saă își pună viața în pericol.

Nu toți psihologii pot practica psihoterapia, deoarece este necesară o anumită specializare obținută în cadrul unei Școli Terapeutice (master sau formare). Este necesară o atestare într-un anumit tip de terapie. Daca ai identificat un psiholog la care te gândești să apelezi, verifică mai întâi dacă figurează în Registrul Unic al Psihologilor cu Drept de Liberă Practică din România. Aceste informații le găsești pe site-ul https://www.copsi.ro/.

Aceste detalii le vom seta împreună în prima ședință a demersului terapeutic, alături de alte detalii contractuale. Toate acestea prestabilite și discutate încă din prima ședință asigură o îmbunatățire a terapiei având un rol important în structurarea relației terapeutice.